Loading...
Naar Facebook

YOURBLACKBOOK.ME

ITALIAANSE SJIEK IN HET CENTRUM

 

Afgelopen weekend heerlijk wezen brunchen bij San George Amsterdam. Deze nieuwe Italiaane hotspot is nog maar net open en midden in het centrum van Amsterdam om de hoek bij het Leidseplein. Het interieur van San George Amsterdam is écht te gek. Super stijlvol en met de kleuren blauw en groen alles behalve saai te noemen. Het doet mij denken aan die New York style sjiek die je bijvoorbeeld ook ziet bij Brasserie Frans en Americano Bar & Kitchen. Ik zie mijzelf hier wel een keer met een groep vrienden eten op die lange groene bank. Deze nieuwe hotspot in Amsterdam centrum voegt weer een beetje glamour toe aan het Leidseplein.

 

Menukaart x San George Amsterdam

 

Wat was het lekker! Onze uitgebreide lunch op zondag. Op de menukaart bij San George in Amsterdam vind je veel medium sized gerechten die ook perfect zouden zijn om te delen. Ik spotte al snel de burrata, dus je begrijpt dat ik die gewoon moest proeven! Smaakte net zo lekker als dat hij er uit zag :). Als hoofdgerecht had ik de tonijn tartaar. Ook al erg lekker! Op de kaart bij San George Amsterdam staan verschillende carpaccio en tartaars die ik allemaal wel een keer wil proeven. Mijn lief had de pasta met lobster die er ook erg goed uit zag en ook heerlijk smaakte. Ik kan wel zeggen: wat we tot nu toe hebben geproefd is dik goedgekeurd.

 

Omdat wij gingen brunchen bij San George Amsterdam op de tweede dag dat ze open waren verliep de bediening nog niet helemaal vlekkeloos. Maar dat vergeet je in het mooie interieur al snel weer. Eén minpuntje: niet schrikken als je naar het toilet gaat. Dit deel van het restaurant is duidelijk niet verbouwd en ademt nog in zijn geheel vergane glorie van de tent die hier eerst zat uit.

 

Snel terug met vrienden om meer te proeven van de kaart!

 

 

www.yourblackbook.me

×