Loading...
Naar Facebook

BASTIAAN VAN SCHAIK

 

MUST SEE! SAN GEORGE IS OPEN

 

San George, het Italiaanse, verfijnde broertje van de welbekende George-family is geopend aan de Amsterdamse Stadhouderskade. Deze downtown Italian is nummer acht in de George-reeks met vestigingen in Amsterdam, Laren, Den Haag en Zandvoort.

 

San George is een modern-day Italian classic en brengt een Venetian-inspired menu, met authentieke Italiaanse gerechten to share; van Burrata di Bufala, tot Bistecca Taglia, en home-made pasta’s die verrijkt kunnen worden met de beste kwaliteit seizoentruffel. Voor de échte Italian-experience staan er de weekend-specials op het menu; Seabass in Salt en een Whole Roast Leg of Lamb, die 24 uur van tevoren besteld dienen te worden.

 

 


San George heeft door zijn ligging een bruisende cosmopolitische sfeer die een mix van locals en internationaal publiek trekt. Het interieur is ontworpen door Framework Architects. Om het restaurant een Amerikaans-Italiaanse Bistrot Chic uitstraling te geven is er gebruik gemaakt van materialen als natuursteen, metrotegels, messing en staal. Het geheel is afgemaakt met originele barkrukken uit Monaco en foto’s van Slim Aarons aan de muur. Het restaurant heeft een oppervlakte van 140 m2 en telt 90 couverts.

 

 

www.bastiaanvanschaik.com

×