Loading...
Naar Facebook

Meight


DE BURGERTEST: GEORGE BISTRO BURGER

January 12, 2015

Wij dachten George Bistro te bezoeken voor een Potential Thursday, maar het werd een Fantastic Saturday. Sinds een maand heeft George een nieuwe vestiging aan Valeriusplein. Het interieur is weinig verassend en net zoals de andere vestigingen, maar het de burgers zijn heerlijk!

De bistro – Een typische Franse bistro met een Amerikaanse touch. Je zit aan tafels met marmeren bladen, op typische thonet stoelen of een groene leren bank. Op tafel een fles Marie Stella Maris en een rekje ketchup en american sauce.

De service – Oké, we moeten eerlijk zijn. De service bij de meeste George cafés laten te wensen over. Echter, bij de burgerbar is een grote glimlach het eerste dat je ziet. En nee, er hangt geen spiegel bij de deur ;-). Hier zijn ze snel, behulpzaam en écht sympathiek. Ze hebben er zin in!

De burger – Vrij snel krijg je een gigantisch (check de foto’s) broodje onder je neus. Het broodje is glad en geroasterd. Hierdoor is het lekker knapperig! De toppings zijn afhankelijk van jouw keuze uiteraard, maar wil je lekker all the way? Neem de George Bistro Burger met knapperige bacon, rode ui en lekkere (echte!) gesmolten kaas. Goede kwaliteit rundvlees, want het vlees was sappig en had een fijne structuur. Zacht en niet te korrelig. Helemaal van nu is het medium bakken van het vlees. Hierdoor blijft het vlees lekker zacht en kan geen kwaad!

Niet echt een fan van burgers? George serveert hier ook kreeft en verschillende salades! 

George Bistro staat in Meight top vijf beste hamburgers in Amsterdam.


×