Loading...
Naar Facebook

Flying Foodie

GEORGE BISTRO | BRUNCH TOT BURGER IN AMSTERDAM ZUID

by mariska amsterdam, amsterdam zuid, hotspots 11 oktober 2015

 

 

 

George Bistro in Amsterdam Oud Zuid is een heerlijke hotspot voor de hele dag. Van Burger tot Brunch. Van Cappuccino tot Gin Tonic. Of dat allemaal tegelijk!

 


Bij George Bistro zijn ze de hele dag open. Je kan er dus lekker je dag beginnen met een heerlijke cappuccino. Heb je al een beetje trek? Neem dan één van de heerlijke gerechten met ei. Klassiek met bacon of lekker met spinazie en zalm bijvoorbeeld. Wat steviger trek? Ze hebben ook burgers, kreeft en kip van het Spit. Het menu is niet groot, wat het kiezen weer makkelijker maakt, maar heeft alles wat je nodig hebt. Hoe lekker is het om op zondagochtend te beginnen met een gepocheerd eitje en een Gin Tonic! De inrichting van George Bistro is niet de standaard hipster inrichting die je tegenwoordig overal in Amsterdam tegenkomt. Het is meer klassiek met veel groen en bruin. Eerder Parijs dan Amsterdam. De bediening is super vriendelijk.

 

 

Bij George Bistro doen ze ook aan take away. Als je 15 minuten van tevoren opbelt met je bestelling, staat hij voor je klaar om mee naar huis te nemen!. Lekker voor die dagen dat je geen zin hebt om te koken, maar ook geen zin hebt om in een restaurant te zitten. Daar kan wat mij betreft een standaard kleffe pizza of een menu van de burger gigant niet tegenop!

Ze hebben nog meer filialen, maar deze is alvast goedgekeurd

 

www.flyingfoody.nl

×